font 1 font 2 font 3

Kontaktujte nás:

DOMOV DŮCHODCŮ ČÁSLAV
Nazaret 94 a 59
286 01 Čáslav

E-mail
info@ddcaslav.cz

Datová schránka
ID uy8r7h4

Najdete nás na:
facebook
Spolupracujeme:
stredocesky caslav mpsv
Tento web splňuje nová pravidla přístupného webu pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb. o informačních systémech veřejné správy, provedenou zákonem č. 81/2006 Sb.
Viz Pravidla přístupnosti.
poutac 3

Dary od Spolku dobrých duší, Andělé bez křídel

17.12.2021

SPOLEK DOBRÝCH DUŠÍ, ANDĚLÉ BEZ KŘÍDEL
Před několika měsíci nás oslovila paní Radka Kratochvílová s tím, že by chtěla podniknout něco pro naše seniory v Domově důchodců a připravit jim dárky k Vánocům. Jelikož je vždy lepší, aby lidé dostali to, z čeho budou mít opravdu radost, co potřebují a co tady budou moci využít, tak jsme paní Kratochvílovou pozvali k osobní schůzce. S panem ředitelem jsme paní Radce nastínili, které dárky tady senioři opravdu využijí. Paní Radka je členkou Spolku dobrých duší, Andělé bez křídel. Tato skupina je pro hodné lidi, kteří rádi pomáhají a dělají dobré skutky. V současné době má přibližně 500 členů. Dárky pro naše seniory vyrábělo cca 50 lidí a tento týden je přivezla paní Jana Vodehnalová z Ledče nad Sázavou a paní Irena Krátká. Darů bylo opravdu plné auto, takže se dostalo na každého z našich 105 klientů. Mohli se radovat z polštářků s povlakem, dek, z krásných ozdob na stromečky, z domácích sirupů, dekorací na zavěšení nad postele, přáníček a jiných věcí….
Moc si vážíme toho, že v dnešní době je stále dost lidí, kteří nezištně pracují, věnují svůj čas a prostředky pro to, aby někoho potěšili. Všem, ze Spolku dobrých duší, Andělé bez křídel, děkujeme.


 Zpět